a

Cezaevi Firarisi Dur İhtarına Uymadı Polisi Yaraladı

Cezaevi Firarisi Dur İhtarına Uymadı Polisi Yaraladı

Polisin Kolunu Arabanın Camına Sıkıştırdı, Polis Arabanın Altında Kaldı

Sakarya’nın Serdivan ilçesinde uygulama yapan yunus polislerinin şüphe üzerine durdurduğu bir arabadaki şahıs, önce yavaşladı ve daha sonra GBT (genel bilgi taraması) yapmak için şahsın kimliğini isteyen ve kimliği almak için elini arabanın camından içeri uzatan polisin ellini arabanın camını kaldırarak araya sıkıştırdı. Şüpheli sürücü eli arabanın camında sıkışan polisi yaklaşık 100 metre sürükledi. Elini sıkışan camdan kurtaran polis memuru Günay DOĞDU yere düşerek başka bir arabanın altında kaldı. Ağır yaralanan polis memuruna meslektaşları ve çevredeki duyarlı vatandaşlar tarafından ilk yardım yapıldıktan sonra gelen 112 acil sağlık ekipleri tarafından hastaneye kaldırıldı. Hastaneye kaldırılan polis memurunun maalesef hayati tehlikesinin olduğu belirtildi.

poliss

Kaçan Şüpheli İçin Yakalama Çalışmaları Başlatıldı

Olaydan sonra polis ekipleri tarafından kaçan şüpheliyi yakalamak için çalışma başlatıldı. Kaçan şahsın çeşitli suçlardan bir çok kaydı bulunan ve cezaevi firarisi olan Ş.K. olduğu tespit edildi.

2181946 ecbb51a1a344d548f8d76fce4398b85a





YORUMLAR

s

En az 10 karakter gerekli

Yorum yapanlar sözleşmeyi kabul etmiş sayılır.

Sıradaki haber:

Bartın’da Uygulama Yapan Polise Çarpan Sürücü Tutuklandı

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.