a

2021 paem 5 mezuniyet töreni gerçekleşti

2021 paem 5 mezuniyet töreni gerçekleşti

Polis Akademisi 5. Dönem Paem adaylarından 1.837 komiser yardımcısının mezun olarak Emniyet Teşkilatında göreve başladıklarını duyurdu. Mezun olan komiser yardımcıları arasında 1.646 erkek 191 kadın komiser yardımcısının olduğu duyuruldu.

İşte Yapılan Açıklama:

“Polis Akademisi Polis Amirleri Eğitimi Merkezinde eğitimlerini başarıyla tamamlayan 1.837 Komiser Yardımcısı (1.646 erkek, 191 kadın)  30 Mart 2021 Salı günü gerçekleştirilen tören ile Emniyet Teşkilatı saflarına katılmıştır.

Başkanlığımız Gölbaşı yerleşkesi stadyumunda düzenlenen tören; İçişleri Bakanımız Sayın Süleyman SOYLU, Ankara Milletvekilleri Emrullah İŞLER, Asuman ERDOĞAN ve Zeynep YILDIZ, Emniyet Genel Müdürümüz Mehmet AKTAŞ, Jandarma Genel Komutanı Orgeneral Arif ÇETİN, Sahil Güvenlik Komutanı Tuğamiral Ahmet KENDİR, Polis Akademisi Başkanımız Prof. Dr. Yılmaz ÇOLAK, kurumların üst düzey yöneticileri, Emniyet Genel Müdür Yardımcıları, Başkanlar ve Daire Başkanları, Polis Akademisi yöneticileri ve akademisyenlerinin katılımlarıyla gerçekleşmiştir.”





YORUMLAR

s

En az 10 karakter gerekli

Yorum yapanlar sözleşmeyi kabul etmiş sayılır.

Tüm Yorumlar (1)

Sıradaki haber:

2021 emniyet genel müdürlüğü mazeret atamaları sonuçları açıklandı

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.