a

Kaymakama hakaret ettiği iddiasıyla polise verilen cezanın iptalidir. Amire saygısızlık.

Kaymakama saygısızlık yaptığı iddiasıyla polis memuruna verilen disiplin cezasının iptalidir.

Kaymakama hakaret ettiği iddiasıyla polise verilen cezanın iptalidir. Amire saygısızlık.

Daha önce bu olaydan dolayı başka polise verilen cezanın iptal sağlanmıştı, aynı olayda ceza verilen diğer polis memurunun da cezası İPTAL ettirildi.

Geçici görev ile deprem bölgesinde görevlendirilen polis memurları asli görevleri dışında 12 kamyon ve 3 tır malzeme indirirler. Dördüncü tırın yükünü de indirdikleri esnada tırdaki bir fırının fotoğrafının çekilmesi istenir. Forklifti kullanan kişi polis memurlarına yönelik emredici şekilde konuşur. Komiser, folklift sürücüsüne “Biz senin amelen değiliz, benim personelime emir veremezsin” şeklinde kızar, kaymakam üstüne alınır ve kaymakam ile de bu konuda sözlü münakaşada bulunulur. Orda bulunan polis memurları hakkında kaymakama karşı sözlü ve fiili hakarette bulundukları iddiasıyla soruşturma açılır.

Olay anında orda olan polis memuruna “Görev sırasında amir veya üstlerine saygısız davranmak” tan 1 Günlük Aylıktan Kesme Cezası ve 3 Ceza Puanı verilir.

Polis memurunun davası kazanılarak, Kaymakama hakaret ettiği iddiasıyla amire saygısızlıktan verilen Disiplin Cezasının İPTALİ sağlanmıştır.

NOT: Disiplin cezası, Atama Branştan çıkarılma, Pomem – Pmyo okuldan ilişik kesilmesi vb. konular için iletişime geçebilirsiniz.
GSM: 0552 559 4913

kaymakama saygısızlık amire saygısızlık kaymakama hakaret
kaymakama hakaret kaymakama saygısızlık amire saygısızlık





YORUMLAR

s

En az 10 karakter gerekli

Yorum yapanlar sözleşmeyi kabul etmiş sayılır.

Sıradaki haber:

Gps takip cihazı bozulan bekçiye ceza. Bekçinin takip cihazının bozulması.