a
  • Polis Mevzuat
  • Bekçi
  • Görevde kayıtsızlık göstermek, görevi savsaklamaktan bekçiye verilen disiplin cezasının iptali.

Görevde kayıtsızlık göstermek, görevi savsaklamaktan bekçiye verilen disiplin cezasının iptali.

Uzun süreli ihtiyaca ayrıldığı için görevi savsaklamak ve görevde kayıtsızlık göstermekten çarşı ve mahalle bekçisine verilen disiplin cezasının iptalidir.

Görevde kayıtsızlık göstermek, görevi savsaklamaktan bekçiye verilen disiplin cezasının iptali.

Çarşı ve Mahalle Bekçisi, devriye arkadaşı ile gece saat 3:30 ile 5:00 arasında ihtiyaca ayrılır. Ancak ihtiyaçları uzun sürdüğü için bir yerde sabit olarak uzun süreli beklediklerinden haklarında rapor tutulur. Soruşturma sonunda bekçinin savunma hakkı da ihlal edilerek “Görevde kayıtsızlık göstermek, görevi savsaklamak veya geçerli bir özrü olmaksızın belirtilen sürede bitirmemek” ten KINAMA CEZASI ve 2 Ceza Puanı verilir.

Çarşı ve Mahalle Bekçisinin açılan davası kazanılarak görevde kayıtsızlık göstermek ve Görevi savsaklamaktan verilen disiplin cezasının İPTALİ sağlanmıştır.

Not: Tercih Dışı Atama, Disiplin cezası alan, Atamada sorun yaşayan, Branştan çıkarılan, Pomem – Pmyo’dan ilişiği kesilen veya Başka konularda idare ile sorun yaşayanlar, iletişime geçebilirsiniz.
GSM: 0552 559 4913

görevi savsaklamaktan bekçiye ceza
görevi savsaklamaktan ceza
görevi savsaklamak görevden kayıtsızlık göstermek
görevi savsaklamak ve görevde kayıtsızlık göstermekten bekçiye ceza





YORUMLAR

s

En az 10 karakter gerekli

Yorum yapanlar sözleşmeyi kabul etmiş sayılır.

Sıradaki haber:

Amirlerini, üstlerini, aynı rütbedeki arkadaşlarını, astlarını veya diğer mesai arkadaşlarını haksız yere şikayet etmek cezası iptali. Amir ve üstlerini haksız şikayet etmek.